Geschenkartikelen

Wees origineel en doe eens een geschenkmand cadeau....

Biermanden

Biermanden

Een geschenkmand krijgen is altijd leuk. Vooral als deze gevuld is met een ruim assortiment van bieren, aangevuld met leuke snacks. Spring eens uit de ban en geef een cadeau waar men echt van kan genieten!

Wijnbox

Wijnbox

Een wijngeschenk is een uiting van goede smaak, en dus ideaal als bedrijfsgeschenk. Dit is een cadeau dat elke wijnliefhebber kan bekoren. Als u een blijvende indruk wil nalaten, dan kan u nu uw zoektocht naar het perfecte cadeau hier afsluiten

GIN set

GIN set

De gin is bezig aan een succesvolle ‘come-back’, en dat zal je geweten hebben! Ben je op zoek naar een origineel Gin cadeau? Dan moet je niet verder zoeken! Dranken Vandenameele heeft de ruimste keuze uit de streek!

Best of Whisky

Best of Whisky

Geef een prachtige fles Whisky Cadeau! Een mooie whisky cadeau geven staat voor kwaliteit en goede smaak! De vele verschillende designflessen met bijbehorende verpakkingen zijn zeer verrassend en altijd mooi om cadeau te geven!

Fris & Snoep

Fris & Snoep

Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen: onze grote geschenkmand voor 'snoepers' is ideaal voor elke gelegenheid. Leg hardwerkende collega’s, familie en vrienden het hele jaar door in de watten met deze lekkernijen.

Champagne box

Champagne box

Wenst u een geliefde te verrassen met een Champagne geschenk? Een Champagne geschenkset die deze heerlijke bubbels combineert met mooie glaasjes is het cadeau bij uitstek voor tal van feestelijke aangelegenheden waaronder huwelijken en verjaardagen.