Vandenameele nv is leverancier bij tal van horecazaken. De meesten onder ons staan hier niet bij stil, maar hier komt een hele organisatie aan te pas. Eerst en vooral moeten we zorgen dat we zelf goederen in stock hebben om te verkopen. In principe zijn we ook maar tussenpersoon, net als de uitbaters, tot de consument deze nuttigt. Daarbij moeten wij rekening houden met houdbaarheidsdata, en moeten we 48 tot 52 uur op voorhand bestellen bij onze leveranciers, en rekening houden met vaste leverdagen. Als onze leverancier komt leveren wordt hij gelost en krijgen al deze producten een vaste plaats in onze magazijnen, waarna ze naderhand verder verhandeld worden naar de klanten.

Continue Reading

Steeds meer bedrijven voorzien voor hun personeel een mogelijkheid tot het aankopen van dranken of stellen deze gratis ter beschikking. In plaats van zelf veel tijd te verkwisten om deze dranken te gaan halen, doen steeds meer bedrijven beroep op ons om deze dranken te leveren.

Continue Reading

Drankenhandel Vandenameele levert wekelijks aan scholen in een straal van 15km rond Aalst, Ninove en Geraardsbergen. Via onze vaste ronde voorzien wij uw school van alle soorten koude en evt. warme dranken. Door het afnemen van grotere volumes dan normale particulieren bieden wij u een speciale schoolkorting, waarbij we rekening houden met de hoeveelheid die uw school afneemt.

Continue Reading